Verbouwing met warme uitstraling

Verbouwing met warme uitstraling
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen01.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen02.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen03.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen04.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen05.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen06.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen07.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen08.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen09.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen10.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen11.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen12.jpg
./images/projecten/83/PolikliniekBenedenLeeuwen13.jpg
Omschrijving:

Verbouwen van de voormalige recreatiezaal St. Elizabeth tot polikliniek in opdracht van Ziekenhuis Rivierenland. Het moest een 'warme' uitstraling krijgen en geen standaard 'wachtruimte' worden. Vandaar dat gekozen is voor een felle kleur en prachtige afbeeldingen van bloesem.

Het (interieur)ontwerp is van de hand van ons architectenbureau Van Kessel Architectuur.
De verbouwing is gerealiseerd door ons bouwbedrijf.

Details
Interieurarchitect
Van Kessel Architectuur en Projectmanagement bv
Status
Gereed
Oplevering
September 2012
Plaats
Beneden-Leeuwen
Categorie├źn
Utiliteitsbouw

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 76

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin