Uw bedrijf zit al op de goede locatie en klanten weten u precies te vinden. Maar staat u er wel eens bij stil hoe anderen uw bedrijfspand zien? Past het qua uitstraling en duurzaamheid nog wel in deze tijd? Wat zien uw klanten als ze naar uw pand kijken? Kan het wel een likje verf gebruiken, een nieuwe gevel? Sluit het aan bij de kernwaarden innovatie en kwaliteit die u noemt op uw website? Door uw pand te revitaliseren geeft u het een gehele nieuwe, duurzame uitstraling die past bij deze tijd.

Wat is revitalisatie

“Bestaand vastgoed aanpassen aan deze tijd op het gebied van duurzaamheid, esthetiek en energiebesparing.”

Vanzelfsprekend zijn er legio mogelijkheden om een pand aan te passen. “Wij kijken niet alleen naar deuren, kozijnen en gevelbeplating, maar laten de hogere duurzaamheidseisen zwaar meewegen, bijvoorbeeld waar het gaat om nieuwe energie-installaties, isolatiewaarden of de milieubelasting van de toegepaste materialen”, aldus directeur Adrie van Kessel.

Herbestemming

In de voorgaande decennia is er bijzonder veel gebouwd en door de economische ontwikkelingen komen veel van die panden nu leeg te staan. Is een pand echt gedateerd, dan is sloop en nieuwbouw op zijn plaats, maar we zien steeds meer dat er gekozen wordt voor herbestemming. Herbestemming betekent dat je een pand moet aanpassen aan hedendaagse eisen. Niet alleen de restyling is belangrijk, maar ook is een nieuwe functie bepalend voor de wijzigingen of aanpassingen die je moet doorvoeren op het gebied van installaties.

Quickscan

Wij hebben een quickscan ontwikkeld om bestaande én nieuwe panden te kunnen beoordelen op duurzaamheid. We geven u inzicht wat er gedaan kan worden om het gebouw duurzamer te maken of om specifiek gewenste keurmerken te behalen.

We maken dat heel concreet. Naast een sprankelend design van een vernieuwde gevel, gaat het ook om isolatie, geluidwerendheid, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van energiezuinige verwarmings- en koelcomponenten.

De voordelen op een rij

1. Duurzaam -  U draagt bij aan een duurzamere wereld en voldoet aan de punten van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.
2. Kosten       -  Geen compleet nieuw pand nodig, maar gebruik maken van bestaande middelen. U behoudt uw goede locatie.
3. Uitstraling -  Een eigentijdse, moderne uitstraling waar u uw klanten met gepaste trots kunt ontvangen.

Hoe ziet uw pand er uit als u uw roze bril afzet?

Is uw pand aan revitalisatie toe? Of twijfelt u over herbestemming? Kom dan vrijblijvend langs om uw wensen te bespreken. Vul onderstaand contactformulier in of bel direct 0345 571 563. Laat u alvast inspireren en bekijk de projecten die wij gerevitaliseerd hebben.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 76

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin