Wilt u uw droomhuis laten bouwen? Zoekt u een aannemer voor uw nieuwe kantoor of bedrijfshal? Of wilt u een fruitloods laten bouwen die voldoet aan de laatste hygiënecodes? Bij Bouwbedrijf J.C. van Kessel bent u aan het goede adres.

Bij ons familiebedrijf staat alles in het teken van het ontzorgen van klanten in het kader van maatwerk huisvesting. Dankzij onze 3G-benadering, wat staat voor de Goed-Gevoel-Garantie, bent u verzekerd van een zorgeloze bouw en professionele begeleiding tijdens elke fase van de bouw. Vindt u kwaliteit en ontzorgen belangrijk? Kom dan eens langs om onder het genot van een lekker kopje koffie uw bouwwensen te bespreken.

Op deze pagina leest u meer over ons bouwbedrijf. Selecteer één van de onderwerpen in het submenu waar u meer over wilt lezen.

J.C. van Kessel Groep

Ons bouwbedrijf is één van de 9 bedrijven van de J.C. van Kessel Groep. Dit unieke, veelzijdige familiebedrijf weet dankzij de samenwerking tussen haar bouwgerelateerde bedrijven de mooiste projecten op te leveren. Op deze manier nemen wij u de zorg uit handen en ondersteunen u; van de eerste schetsen tot de aankoop van bouwgrond en van de realisatie van de bouw tot het toepassen van duurzame energie. Kortom, van inititatief tot beheer. U bepaalt of u het hele traject gebruikt of een enkele stap ervan. 

Voor meer informatie is de online brochure van de J.C. van Kessel Groep beschikbaar. 

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 76

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin