Wilt u uw droomhuis laten bouwen? Zoekt u een aannemer voor uw nieuwe kantoor of bedrijfshal? Of wilt u een nieuwe fruitloods laten bouwen die voldoet aan de laatste hygiƫnecodes? Bij Bouwbedrijf J.C. van Kessel B.V. bent u aan het goede adres.

Totaalconcept met Goed-Gevoel-Garantie

Naast het realiseren van kleine en grote projecten in de luxere woningbouw en utiliteitsbouw, bieden wij ook een totaalconcept aan, eventueel inclusief bouwgrond op diverse plaatsen in Rivierenland (turn-key bouw). Hierbij kunnen we via ons zusterbedrijf Van Kessel Architectuur en Projectmanagement  ook de bestemmingsplanprocedures en architectenwerkzaamheden faciliteren.

Dankzij onze 3G-benadering, wat staat voor Goed-Gevoel-Garantie, bent u verzekerd van een zorgeloze bouw en professionele begeleiding tijdens elke fase van de bouw. Wij nemen de zorg uit handen en ondersteunen u; van de eerste schetsen tot de aankoop van bouwgrond en van de realisatie van de bouw tot het toepassen van duurzame energie. U kiest of u het hele traject gebruikt of een enkele stap ervan.

Werkgebied

Ons werkgebied is voornamelijk Midden-Nederland, maar wij schuwen het niet om de specialistische bouw ook elders in Nederland of daarbuiten op te pakken. Vanzelfsprekend beschikken we over de benodigde vestigingspapieren en zijn daarmee aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie. Lees hier meer over onze certificeringen.

Uw bouwproject

Vindt u kwaliteit en ontzorgen belangrijk? Kom dan eens langs om onder het genot van een lekker kopje koffie uw project en bouwwensen te bespreken. Vul onderstaand contactformulier in of bel direct 0345 571 563.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 76

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin