J.C. van Kessel Groep is al meer dan veertig jaar een begrip in Rivierenland.

JanVanKesselDe historie van ons familiebedrijf in Geldermalsen start in de jaren dertig van de vorige eeuw met drie broers die als metselaars door het hele land trekken. In 1971 beginnen vader J.C. en moeder Jannie van Kessel een bouwkundig teken- en adviesbureau. Ondernemen met visie staat voorop bij het bedrijf: bij elke ontwikkeling telt de kwaliteit van de samenleving in volle breedte mee.

Het bedrijf is in eerste instantie voornamelijk actief in de utiliteitsbouw. Bedrijfspanden als Plan Effect in Geldermalsen, ACSI in Andelst en diverse agro-business gerelateerde gebouwen zijn daar mooie voorbeelden van. Later komt daar ook het ontwerp en  de bouw van maatwerk woningen bij. De organisatie groeit uit  tot een moderne en bloeiende onderneming.

Zoon stapt in familiebedrijf

Het is 1991 als zoon Adrie zijn eerste schreden in het bedrijf zet. In 1994 voltooid hij zijn opleiding bouwtechnische bedrijfskunde. Dit complementeert hij twee jaar later met een architectendiploma aan de TU Delft. Nog in hetzelfde jaar richt hij het architectenbureau als onderdeel van de J.C. van Kessel Groep. Een deel van het personeel wat actief is binnen het teken- en adviesbureau komt over. De rest groeit uit tot Bouwbedrijf J.C. van Kessel. We zijn zelfstandige bedrijven maar werken regelmatig samen aan projecten voor projectontwikkelaars, bedrijven, (semi)overheid en particulieren.

In 2002 neemt Adrie de gehele groep over van zijn ouders en breidt hij dit nog verder uit met o.a. een bedrijf in duurzame zonne-energie.

In 2008 is J.C. van Kessel onverwachts overleden. Zijn werkwijze en visie betreffende kwaliteit en innovatie leeft echter tot op de dag van vandaag voort.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 76

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin