J.C. van Kessel Gebouwservice is een nieuw onderdeel binnen de J.C. van Kessel Groep en valt onder Bouwbedrijf J.C. van Kessel.  Met de dienstverlening Gebouwservice willen wij u als klant ontzorgen in de exploitatie van uw bedrijfspand. Goed onderhoud zorgt ervoor dat u pand in een perfecte staat blijft.

J.C. van Kessel Gebouwservice biedt verschillende diensten aan. Zo kunnen wij bij u langs komen om uw pand te inspecteren en hier een rapportage over schrijven zodat u inzicht krijgt in “de zwakke plekken” van uw pand. Daarnaast is het ook mogelijk om al het onderhoud aan en in uw pand via J.C. van Kessel Gebouwservice te laten lopen. Dit betekent dat u geen omkijken meer heeft naar bijvoorbeeld het jaarlijkse onderhoud van uw verwarmingsinstallatie en brandmeldinstallatie. Wij organiseren het voor u.

 J.C. van Kessel Gebouwservice heeft ook een serviceman die een dagdeel (4 uur) in het jaar bij u langs kan komen om onderhoud te verrichten aan bijvoorbeeld de ramen en deuren in uw pand. U kunt zelf ook werkzaamheden voor de Serviceman bedenken. U kunt hierbij denken aan het ophangen van een schilderij, controleren hemelwaterafvoer of het herstellen van een kleine schade.

Om u zoveel mogelijk te ontzorgen hebben wij op deze website een meld-button gemaakt waar u al uw meldingen door kunt geven. U hoeft niet meer na te denken wie u moet bellen en ontvangt u direct per e-mail een bevestiging van uw melding. 

Heeft u nog nooit samengewerkt met de J.C. van Kessel Groep? Dan is dit een mooie manier om kennis te maken met ons bouwbedrijf. Voor klanten van Bouwbedrijf J.C. van Kessel bieden we de zekerheid dat het onderhoud met dezelfde kwaliteit gebeurt als de originele bouw.

Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. 

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 76

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin