Wij zijn ervaren in duurzaam bouwen waarbij aandacht voor de kwaliteit van de omgeving een haast vanzelfsprekende voorwaarde is. Er wordt steeds vaker duurzaam gebouwd en het zoeken naar geïntegreerde oplossingen voor energie-efficiënte installaties is daarbij qua beeldkwaliteit belangrijk.

Via ons zusterbedrijf Solar Comfort en vaste samenwerkende installateurs is veel kennis aanwezig over zonne-energiesystemen alsmede energiezuinige warmte- en koude systemen zoals open en gesloten WKO's.

De unieke veelzijdigheid van de J.C. van Kessel Groep, waar we deel van uit maken, biedt ons de kans om op veel bredere schaal te leren en te innoveren. Bij ons vastgoedbedrijf komen we er bijvoorbeeld soms achter dat bepaalde materialen de onderhoudskosten op lange termijn beperken. Deze kennis wisselen we uit met ons bouwbedrijf en architectenbureau. Zo kunnen we ook bij andere projecten vanaf het eerste moment met deze zaken rekening houden. Dit geldt ook voor Solar Comfort. Tijdens de ontwerpfase kijken we al naar de meest optimale stand van het huis en de beste manier om de panelen esthetisch mooi in te passen.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 76

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin