Vanzelfsprekend beschikken we over de benodigde vestigingspapieren en zijn we aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie.

BG logo new SmallWij zijn een erkend BouwGarant Aannemer, hét keurmerk in de bouw. Met de bouw of verbouwing van uw woning zijn vaak grote bedragen gemoeid. Belangrijk dus om voor zekerheid te kiezen. De keuze voor een bouwbedrijf met het keurmerk van BouwGarant is daarbij verstandig. U krijgt daarbij de garantie, alhoewel wij dit zeer vanzelfsprekend vinden, dat uw bouw of verbouwing goed en netjes wordt afgehandeld. Een BouwGarant aannemer biedt een garantieregeling, kwaliteit en een onafhankelijke conflictbemiddeling.

bouwend nederlandWij zijn lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Bouwend Nederland is met ongeveer vijfduizend aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Bouwend Nederland heeft als doel het scheppen van ruimte voor bouw- en infrabedrijven om economisch en maatschappelijk verantwoord te kunnen bijdragen aan een optimale ruimtelijke inrichting van Nederland.

erkend leerbedrijfOns bouwbedrijf is een erkend Leerbedrijf. Hiermee onderstreept Bouwbedrijf J.C. van Kessel B.V. het belang van het opleiden van jonge mensen voor het vak. Bij ons krijgen jonge bouwvakkers de tijd om zichzelf te ontwikkelen in een veilige leeromgeving. “We koppelen onze leerlingen expres aan bouwvakkers die al langer in dienst zijn. Dit werkt twee kanten op: de ouderen leren over de nieuwste ontwikkelingen in de bouw, en de jonkies leren in  sneltreinvaart alle ins en outs op de bouwplaats,” aldus directeur Adrie van Kessel.  Er wordt veel tijd besteed aan de begeleiding van de leerling en zij krijgen de mogelijkheid om het beroep op niveau in de praktijk uit te voeren. 

vca diplomaVCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om bouwbedrijven veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Onze bouwvakkers hebben een VCA-diploma en ontvangen op regelmatige basis bijscholing.
financieel gezond bedrijf
Van Graydon hebben wij een certificaat ontvangen met het keurmerk “financieel gezond bedrijf”. Met dit keurmerk laten we zien dat we financieel gezond zijn, ons aan afspraken houden en op tijd betalen. Natuurlijk zijn we hier trots op en we hebben het logo van deze accreditatie dan ook graag toegevoegd aan onze site.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 76

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin