Verbouwing winkel Only For Men

Verbouwing winkel Only For Men
./images/projecten/169/Only_For_Men_Winkel_foto_1_960x400_2.jpg
./images/projecten/169/only-for-men-winkel-foto-1-960x400.jpg
./images/projecten/169/only-for-men-winkel-foto-2-960x400.jpg
./images/projecten/169/only-for-men-winkel-foto-3-960x400.jpg
./images/projecten/169/only-for-men-winkel-foto-4-960x400.jpg
./images/projecten/169/only-for-men-winkel-foto-5-960x400.jpg
./images/projecten/169/only-for-men-winkel-foto-6-960x400.jpg
Omschrijving:

Begin 2013 was Only For Men uit haar jasje gegroeid. Het oude pand was te klein geworden.  Ook voldeed de huisstijl niet meer aan de nieuwste normen. Na een grondige overweging is ervoor gekozen om een verbouwing te realiseren in plaats van een nieuw pand te bouwen.

Passend binnen streefbeeld
Deze verbouwing was de eerste aanzet voor vernieuwing van het centrum volgens het 'Streefbeeld centrumvisie Geldermalsen'. Speerpunten hierin zijn een compact dorpsbeeld, een maximale hoogte van drie bouwlagen met kap, een pandsgewijze variatie en inspeling op de traditionele kenmerken van de historische centrumbebouwing. Ons architectenbureau heeft een ontwerp gemaakt passende binnen dit streefbeeld. Daarna zijn er detailtekeningen gemaakt en is ons bouwbedrijf J.C. van Kessel gestart met de verbouwing.

De kledingwereld is een snelle wereld waar geen tijd te verliezen is. Daarom hebben we ervoor gekozen om de winkel open te houden tijdens de verbouwing. Deze heeft maar een hele korte periode dicht hoeven zijn.

Verrassend veelzijdige winkel
Om de nieuwe winkel te realiseren, werd het huidige vertrouwde pand vrijwel geheel gestript. Vervolgens werd er een stuk aangebouwd, waarna een volledig nieuwe pui werd geplaatst. Uiteindelijk is de winkel aanzienlijk groter geworden en helemaal opnieuw worden ingericht. Dat betekent een gloednieuwe superstore met meer ruimte voor alle prachtige collecties. Meer ruimte om te passen. Meer keuze uit stijlvolle topmerken. 

Met 800 vierkante meter is de nieuwe store van Only for Men een verassend veelzijdige winkel, gevestigd Achter 't Veer 16 te Geldermalsen. De nieuwe winkel heeft shops-in-shops van onder andere Tommy Hilfiger, State of Art, PME Legend, Dutch Dandies en Campbell.

Details
Architect
Van Kessel Architectuur en Project Management
Status
Gereed
Oplevering
september 2013
Adres
Achter t Veer 16
Postcode
4191 AD
Plaats
Geldermalsen
Categorie├źn
Winkels

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 76

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin