Kantoor op palen met extra parkeergelegenheid

Kantoor op palen met extra parkeergelegenheid
./images/projecten/73/JL 10.jpg
./images/projecten/73/JL 11.jpg
./images/projecten/73/JL 6.jpg
./images/projecten/73/JL 7.jpg
./images/projecten/73/JL 8.jpg
./images/projecten/73/JL 9.jpg
./images/projecten/73/jongenlaan_1_new_1.jpg
./images/projecten/73/jongenlaan_2_new_1.jpg
./images/projecten/73/jongenlaan_3_1.jpg
./images/projecten/73/jongenlaan_4_1.jpg
./images/projecten/73/jongenlaan_5.jpg
Omschrijving:

Voor de Jong&Laan realiseerden wij de nieuwbouw van een kantoorgebouw in Elst. Deze nieuwe kantoorruimte is ontwikkeld omdat het accountantskantoor op haar vroegere locatie kampte met ruimtegebrek. Op dit kavel is sprake van efficiënt ruimtegebruik door het gebouw deels op palen te 'tillen' voor extra parkeergelegenheid.

Het kantoor heeft een strakke en moderne vormgeving met wit gestuukte gevels en glazen wandstroken.

Details
Status
Gerealiseerd
Oplevering
November 2010
Plaats
Elst
Categorieƫn
Kantoor- en bedrijfspanden
Overig
Gebouw op palen 'getild' voor creƫren van parkeergelegenheid

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 76

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin